Tanden bleken

Tanden blekenAmsterdam

Het is moeilijk om je iets aantrekkelijkers voor te stellen dan een sprankelende, witte glimlach. Toch blijven onze tanden zelden zo wit als we zouden willen zonder een beetje hulp. Gelukkig is die hulp verkrijgbaar bij de tandartspraktijk.

Tanden bleken voor en na Tanden bleken in een professionele tandheelkundige omgeving is een veilige, effectieve manier om uw glimlach op te fleuren. Het is ook misschien wel de meest economische cosmetische tandheelkundige ingreep. Afhankelijk van de bleekmethode die u kiest, kunnen de resultaten dramatisch zijn: bleken op kantoor kan bijvoorbeeld drie tot acht tinten lichter worden in één uur.

Bleken onder professionele begeleiding werkt sneller en beschermt gevoelig tandvlees en tandworteloppervlakken beter dan vrij verkrijgbare bleekproducten. Het hebben van een mondeling examen voordat u met een bleekproces begint, is een belangrijke eerste stap om ervoor te zorgen dat uw tandverkleuring niet het gevolg is van een tandheelkundige aandoening die moet worden behandeld. Houd er ook rekening mee dat het riskant kan zijn om bleekoplossingen op uw tanden te laten aanbrengen door ongetraind personeel in winkelcentra. Als je vragen hebt over welke bleekmethode voor jou het beste is, neem dan eerst contact met ons op.

Maak direct een afspraak op (020) 618 2469